CRM en customer experience vallen steeds vaker samen. Het rapport ‘Gartner Market Share Analysis: Customer Experience and Relationship Management Software, Worldwide, 2017’ constateert: “De CERM-markt groeide 15,5% naar $42,14 miljard en is daarmee de grootste softwaremarkt die Gartner volgt, waarbij de agility en flexibiliteit van SaaS de grootste drivers zijn.”

Genesys, wereldwijd leider in omnichannel oplossingen voor experience en contact centers, hoort volgens Gartner bij de top vijf wereldwijd van leveranciers van Customer Experience and Relationship Management (CERM) Software. “Voor ons is het feit dat Gartner een Market Share Analysis introduceert gefocust op CERM een signaal van de groeiende versmelting van CRM en customer experience”, aldus Paul Segre, CEO van Genesys. “Onze positionering zien wij als het resultaat van de focus op onze klanten én op innovatie. We hebben een lang trackrecord in het identificeren en implementeren van opkomende technologieën. Die maken het makkelijker voor consumenten en organisaties om op ieder moment in hun relatie met elkaar te communiceren.

Holistische, consistente ervaringen

De oplossing van Genesys brengt de afdelingen service, sales en marketing samen, zodat bedrijven de volledige customer journey kunnen managen. “Het is lastig voor bedrijven om de customer journey in zijn geheel te begrijpen. Daarom zijn we in het bijzonder trots dat we al meer dan 11.000 merken over de hele wereld helpen bij het slechten van de muren tussen de verschillende klantgerichte afdelingen die daarmee de holistische, consistente ervaringen kunnen realiseren waar klanten om vragen.

Eerder dit jaar liet Genesys al weten opnieuw, voor de 23e keer, te zijn gepositioneerd als Leader in het Gartner 2018 Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide. Het bedrijf werd al eerder erkend als een Leader in het Gartner 2017 Magic Quadrant for Contact Center as a Service, North America, en was opgenomen in het Gartner 2017 Magic Quadrant for Contact Center as a Service, Western Europe.

Een gratis exemplaar van de Gartner Market Share Analysis: Customer Experience and Relationship Management Software, Worldwide, 2017 is verkrijgbaar via www.genesys.com

BRON: https://persberichten.com/persbericht/93632/Genesys-volgens-Gartner-in-de-top-5-leveranciers-voor-Experience-en-Relationship-Management