Over ons

Creatxt, het communicatie- en contentbureau gevestigd in Hoofddorp, dat net even een stap verder gaat om de juiste content voor uw organisatie te realiseren. Of beter: een stapje terug. Goede content sluit namelijk naadloos aan op organisatiedoelen, het communicatiebeleid en de online strategie. In goede content zit de kern van de organisatie verborgen. Soms subtiel, soms heel nadrukkelijk.

  • Content is duurzaam en blijvend
  • Content dient klanten én zoekmachines
  • Content werft vertrouwen en vertrouwen werft klanten

‘Terug naar de basis voor resultaatgerichte content. Dat brengt uw organisatie verder.’ 

Wat doet Creatxt?

Creatxt
Creatxt – de samenvoeging van de Engelse woorden creative en text – is het bureau van Maroesja Kuut. Een allround communicatieprofessional met jarenlange ervaring binnen het communicatievakgebied en met geschreven content als specialiteit. Creatxt is gevestigd in Hoofddorp en werkt voor klanten in Noord-Holland en Zuid-Holland.

Van communicatie tot content
U kunt Creatxt, communicatie & content, in verschillende fases binnen het communicatieproces inschakelen. Maar om welke stap het ook gaat, het uiteindelijke doel is om tot goede content te komen. Content die uw klanten aanspreekt en op heldere wijze uw boodschap verwoordt. Content die bijdraagt aan uw organisatiedoelen.

Communicatie
Creatxt heeft een focus op online en kan daarnaast alle communicatietrajecten uit handen nemen. Van communicatiestrategie en coördinatie van o.a. vormgevings- en drukwerktrajecten tot en met de inzet van diverse communicatiemiddelen, zoals folders, brochures, advertenties, persberichten en advetorials.

Content
Van contentstrategie tot de daadwerkelijke content; Creatxt, communicatie & content, werkt samen met u aan het beste resultaat. Vanaf de doelstellingen tot aan de output. Voor het schrijven van statische content en voor creatie van wekelijkse content ten behoeve van nieuwspagina’s en nieuwsbrieven.